Geen reacties

Teleurgesteld in de zomer? Dat zal niet lang meer duren als je bij de Honda-dealer profiteert van de fikse kortingen op accessoires tijdens de Summer Sales.

Helaas verregent dit jaar de zomervakantie van veel Nederlanders. Toch kun je nog blij worden van de zomer, bezoek daarvoor de Honda-dealer. Die verstrekt tijdens de Honda Summer Sales mooie kortingen op accessoires voor de Honda Jazz en Civic (Tourer).

Wat te denken van 80 procent voordeel (van 482 voor slechts 99 euro) op een Incar bicycle rack, het rek waarmee je fietsen ín de Civic Tourer mee kunt nemen? Voor dezelfde auto is er een stijlvol Chrome Pack waarop je eveneens 80 procent korting krijgt: van 477 voor 95 euro.

Op de nieuwe vijfdeurs Civic ontvang je circa 15 procent korting op alle wielsets in de maat 18 inch. Je betaalt slechts 2.500 in plaats van 2.955 euro. Een wielset bestaat uit vier velgen en bijbehorende banden.

De korting op het Elegance Touch Pack voor de Honda Jazz is ook niet mis. 60 procent voordeel betekent dat je nu geen 410 maar 165 euro betaalt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld