Uw mening telt

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 15 reviews
by Anonymous on [websitenaam]

Afgelopen keer geweest voor de apk en kleine beurt van de Mazda 6die we 3 jaar geleden bij Auto Herven hebben gekocht.Prima geholpen en prijsopgave vooraf komt prima overeenmet de werkelijke factuur. Dit viel deze keer nog gunstigeruit door gratis montage van de banden. Dat was een grote verrassing.Grote klasse en je hebt bij jullie altijd het gevoel dat je eerlijk behandeld wordt. Ga zo door!

by Anonymous on [websitenaam]

Zo'n 2 weken geleden, op uitnodiging, naar de nieuwe Honda Civic gaan kijken ..wat weer een mooie Honda! Al pratend en kijkend lopen we tegen een prachtige Civic 1,6 diesel aan, een kleine 4 jaar oud. Mijn "oude" Civic Hybrid van bijna 7 jaar en iets meer op de teller (!) hierop ingeruild en lieve mensen: wat heb ik toch weer een heerlijke Honda gekocht. Maar vooral heel veel lof voor de lieve medewerkers van de beide garages; Rik: mede dank zij jou heb ik de beslissing genomen om voor deze prachtige diesel te gaan en John: jouw adviezen, service, geduld en heerlijke gesprekken worden door ons zeer gewaardeerd! Wat ben jij toch een fijne autoverkoper...ook al zag je deze aankoop niet aankomen...hartelijke groet van twee enthoisiaste Hondaliefhebbers uit Vlijmen.Civic KT 473 R

by Anonymous on [websitenaam]

Afgelopen juli een 12 jaar jonge Accord Tourer Executive gekocht. Na een paar maanden kunnen wij alleen maar zeggen, dat wij onwijs blij zijn met onze aanschaf. Wat een heerlijke auto. In het begin wat gesteggel over de airco die niet helemaal deed, waarvoor deze in de auto zit, maar dat is keurig netjes opgelost. Geen moment spijt van de aanschaf, maar dat is met een Honda eigenlijk onmogelijk. Ga zo door, aan het bedrijf, aan jou en je aan collega's zal het niet liggen, dat is top geregeld. Groetjes van een blijde familie uit Hoorn.

by Anonymous on [websitenaam]

Vandaag onze tweede Insight opgehaald bij Auto HerVen Den Bosch, als vanouds is de service en de aandacht weer super geregeld.John en de rest van het team, heel hartelijk dank voor deze mooie aankoop.

by Anonymous on [websitenaam]

Vanaf het eerste contact tot en met de aankoop een prima persoonlijke en zakelijke begeleiding met een fraai resultaat. De Insight verkeert in topconditie en rijdt uitstekend.

by Anonymous on [websitenaam]

De eerste 1000 km zitten erop met onze CRV diesel, heel fijne auto, motor looptzijde zacht op de snelwegVerbruik bij normale snelheden in de stad 1/3 en op de grote weg 2/3 is nu 1liter op 20 kmerg mooi resultaatBedankt voor de uitstekende service en nazorg

by Anonymous on [websitenaam]

Hallo John.De vriendelijkheid stopt niet alleen bij het kopen van een auto bij de Honda dealer in Den Bosch. De uitstekende service die wij bij de Auto Herven in Den Bosch krijgen is gewoon weg fantastisch te noemen.Ik wil dan ook bij deze de volledige Team bedanken.Aldus een zeer tevreden klant.

by Anonymous on [websitenaam]

Al bijna 8 jaar rijd ik in een Honda Civic Hybride, met heel veel plezier. Toen het IMA lampje ging branden, schrok ik wel even. Uiteindelijk is alles op een fantastische manier opgelost door John en Honda NL en dankzij een nieuwe electrische accu kan ik weer heel wat kilometers door.Bedankt team Auto Herven Den Bosch voor de geweldige support en uitstekende service, bedankt!

by Anonymous on [websitenaam]

Honda nummer 14 (9.300 km)
Deze Honda CRV 1.6 Diesel Automaat Executive met iSense is Honda nummer 14 in de familie.

Vergeleken met de vorige generatie Honda CRV is deze generatie een hele grote stap voorwaarts, het rijgedrag, comfort, souplesse van de motor, op alle punten een vooruitgang. Ook de veiligheidsvoorzieningen maken indruk alhoewel zeker gewenning nodig is. Het kost even voordat je weet welke piep welke waarschuwing geeft. Zeker het iSense systeem is heel nuttig en geeft gerichte informatie. De dode hoek waarschuwing werkt zeer precies, soms iets te direct.

De active cruise control is een grote aanwinst echter kan soms wat zenuwachtig reageren op voorgangers.

Het verbruik ligt hoger als de fabrieksopgave, natuurlijk, echter met tegen de 1:16 zeker heel redelijk voor een auto met dit gewicht.

Al met al een zeer fijne reisauto, gemaakt voor veel kilometers.

Als laatste wederom dank aan Auto Herven uit Den Bosch, uitstekende service zeer klantvriendelijke opstelling, dank John

by Anonymous on [websitenaam]

Hoi John,
Twee maanden, 4000 km, hij ziet er nog schoon uit, en ik ben nog steeds dolblij om hem te rijden. Heel tevreden!
Groeten,
Liz Moore

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»