Uw mening telt

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

[websitenaam]
Average rating:  
 21 reviews
by H van Groesen on [websitenaam]
Reden bezoek: Aanschaf Honda HR-V

Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Lekker kleinschalig en laagdrempelig bedrijf met een zeer gastvrij onthaal door John Jansen.
Na een prettig gesprek en idem onderhandeling overgegaan op aanschaf van een jong gebruikte HRV.
Ook de aflevering een kleine week later verliep uitermate prettig.
John is een prima ambassadeur voor Auto HerVen & Honda .
Hier is de klant nog koning.
Ga vooral zo door!!!!
Hartelijke groet.

by Hans van Breugel on [websitenaam]

Onze 4e Honda gekocht bij auto HerVen Den Bosch en weer netjes geholpen door Honda John mooie inruil prijs en zgan auto met zeer weinig km gekocht en weer netjes afgeleverd en uitleg van de nieuwe gekregen super netjes en eerlijke mensen met het hart op de goede plek !!!
GA ZO DOOR HONDA JOHN ✅✅✅

by H.K. on [websitenaam]
Reden bezoek: Aankoop Occasion

Heden mij Honda Civic ingeruild, na jaren van goed onderhoud door Honda Herven , was het toch tijd voor een andere . Prima service van alle medewerkers aldaar! Ook toen er een kleinigheidje was, werd dit meteen opgelost. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en als klant behandeld! Ga zo door!

by Hendrik Reudink on [websitenaam]
Reden bezoek: Aankoop occasion

20 maart 2018 is het tien jaar geleden dat ik een occasion, Honda Civic 1.4IS automaat, kocht bij Auto Herven, John Jansen. De Honda heeft nu 143.500 km op de teller en heeft aan onderhoud 5,8 cent per kilometer gekost. Deze Honda Civic is nu 19 jaar oud en verkeert nog steeds in een fantastische conditie. Auto Herven nogmaals dank voor deze geweldige aankoop!

by Maurice Schaap on [websitenaam]
Reden bezoek: Versleten accu

Vorig jaar mijn Civic Hybrid ingeruild voor een prachtige Civic 2.2 i-DTEC 2.2 executive. Heerlijke auto. Snel en zuinig. Een praktische ruime auto met een sportieve inslag. Het is mijn 2e Honda Civic. De accu was niet helemaal fris meer, maar deze werd zonder probleem onder garantie vervangen. Voor deze mensen in de garage kom ik graag vanuit Katwijk aan zee naar den Bosch rijden voor de uitstekende service.

by Hans en Jolanda van Breugel on [websitenaam]
Reden bezoek: 3e auto gekocht

Vandaag onze 3e Honda gekocht onze 2e Jazz elke keer geholpen door Honda John Jansen en WEER een mooie prijs overheen gekomen want wij zijn zo tevreden over Honda Jazz en auto Herven den Bosch en de inruil prijs zijn voor onze Honda Jazz zijn we goed overeen gekomen dat is altijd het belangrijkst ga zo door ook met de service die jullie geven is top gr Hans en Jolanda van Breugel

by Venrooy on [websitenaam]
Reden bezoek: apk en kleine beurt

Afgelopen keer geweest voor de apk en kleine beurt van de Mazda 6
die we 3 jaar geleden bij Auto Herven hebben gekocht.
Prima geholpen en prijsopgave vooraf komt prima overeen
met de werkelijke factuur. Dit viel deze keer nog gunstiger
uit door gratis montage van de banden. Dat was een grote verrassing.
Grote klasse en je hebt bij jullie altijd het gevoel dat je eerlijk behandeld wordt. Ga zo door!

by M.Bakker on [websitenaam]
Reden bezoek: uitnodiging presentatie nieuwe civic

Zo'n 2 weken geleden, op uitnodiging, naar de nieuwe Honda Civic gaan kijken ..wat weer een mooie Honda! Al pratend en kijkend lopen we tegen een prachtige Civic 1,6 diesel aan, een kleine 4 jaar oud. Mijn "oude" Civic Hybrid van bijna 7 jaar en iets meer op de teller (!) hierop ingeruild en lieve mensen: wat heb ik toch weer een heerlijke Honda gekocht. Maar vooral heel veel lof voor de lieve medewerkers van de beide garages; Rik: mede dank zij jou heb ik de beslissing genomen om voor deze prachtige diesel te gaan en John: jouw adviezen, service, geduld en heerlijke gesprekken worden door ons zeer gewaardeerd! Wat ben jij toch een fijne autoverkoper...ook al zag je deze aankoop niet aankomen...hartelijke groet van twee enthoisiaste Hondaliefhebbers uit Vlijmen.
Civic KT 473 R

by Familie Dijkstra on [websitenaam]
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte Accord

Afgelopen juli een 12 jaar jonge Accord Tourer Executive gekocht. Na een paar maanden kunnen wij alleen maar zeggen, dat wij onwijs blij zijn met onze aanschaf. Wat een heerlijke auto. In het begin wat gesteggel over de airco die niet helemaal deed, waarvoor deze in de auto zit, maar dat is keurig netjes opgelost. Geen moment spijt van de aanschaf, maar dat is met een Honda eigenlijk onmogelijk. Ga zo door, aan het bedrijf, aan jou en je aan collega's zal het niet liggen, dat is top geregeld. Groetjes van een blijde familie uit Hoorn.

by Bert van Os on [websitenaam]
Reden bezoek: nieuwe auto opgehaald

Vandaag onze tweede Insight opgehaald bij Auto HerVen Den Bosch, als vanouds is de service en de aandacht weer super geregeld.
John en de rest van het team, heel hartelijk dank voor deze mooie aankoop.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»