Honda e vanaf € 35.330

Honda e Advance vanaf € 38.330

De geheel nieuwe, volledig elektrische Honda e is een droom die realiteit is geworden dankzij een unieke combinatie van dynamische prestaties, verfijnd comfort en geavanceerde technologie. De Honda e combineert emissievrij rijden met opwindende prestaties. Deze sportieve, elektrische auto is responsief, wendbaar en zeer manoeuvreerbaar, waardoor rijden in de stad puur genot is.

Honda e

Een nieuwe Honda e

Wenst u meer te weten over onze nieuwe, volledig elektrische auto? Registreer dan hier uw interesse en wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws over de Honda e.

Blijf op de hoogte
Zelf samenstellen

Een droom waargemaakt

Hij is hier, de gloednieuwe, elektrische Honda e - onze droomauto voor een groenere toekomst. Toonaangevend met geavanceerde technologieën, neemt hij ons mee op weg naar een nieuw tijdperk van emissievrij rijden.

PUUR ELEKTRISCHE PRESTATIES

De Honda e combineert emissievrij rijden met opwindende prestaties. Deze sportieve, elektrische auto is responsief, wendbaar en zeer manoeuvreerbaar, waardoor rijden in de stad puur genot is

Vermogen van meer dan 150 pk

Koppel van meer dan 300 Nm

OM U HEEN ONTWORPEN

Ruim, licht en comfortabel: de Honda e is volledig anders ontworpen dan alles wat u ooit hebt meegemaakt en brengt auto-ontwerp naar nieuwe hoogtes.

Over de gehele breedte Dubbel scherm

Mens/machine-interface HMI