“Nu bij ons te bestellen!” De geheel nieuwe, volledig elektrische Honda e is een droom die realiteit is geworden dankzij een unieke combinatie van dynamische prestaties, verfijnd comfort en geavanceerde technologie. De Honda e combineert emissievrij rijden met opwindende prestaties. Deze sportieve, elektrische auto is responsief, wendbaar en zeer manoeuvreerbaar, waardoor rijden in de stad puur genot is.

Volledig samenstellen:

Wenst u de auto volledig samen te stellen, dan kan dat via onze nieuwe car configurator. Klik hier om de configurator te openen.

Een nieuwe Honda e

Een vanaf prijs van: € 35.330,-. Daarvoor even een aantal specificaties voor u op een rij: reikwijdte van 220 km | van 0 – 100 km/h in 8 seconden | 80% geladen in 30 minuten | Draaicirkel van 4,3m. Wenst u meer te weten over onze nieuwe, volledig elektrische auto? Of wilt u een vrijblijvend inruilvoorstel of brochure ontvangen? Registreer dan hier uw interesse en wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws of sturen u een vrijblijvend voorstel met inruil van uw huidige auto: Hier registreren.

Hij heeft stijl

Waar technologie en rijplezier elkaar ontmoeten.

Een rustige, vloeiende en verfijnde rit met onmiddellijke acceleratie wanneer het nodig is. De Honda e combineert veel technologieën rond een speciaal gebouwd chassis. Alles wordt aangedreven door een krachtige elektrische motor die bestuurd wordt door de Single Pedal Control.

Emotieve lijnen

Zuiverheid en eenvoud van design.

Minimalisme verbetert niet alleen het algehele uiterlijk van de auto, maar verbetert ook de efficiëntie. Deze combinatie van strak, modern design, samen met geavanceerde technologie, maakt de Honda e opvallend.

Ontdek meer over het design

Een droom waargemaakt

Hij is hier, de gloednieuwe, elektrische Honda e – onze droomauto voor een groenere toekomst. Toonaangevend met geavanceerde technologieën, neemt hij ons mee op weg naar een nieuw tijdperk van emissievrij rijden.

We only have one future, and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention – Soichiro HOnda

PUUR ELEKTRISCHE PRESTATIES

De Honda e combineert emissievrij rijden met opwindende prestaties. Deze sportieve, elektrische auto is responsief, wendbaar en zeer manoeuvreerbaar, waardoor rijden in de stad puur genot is. Vermogen van meer dan 150 pk en een Koppel van meer dan 300 Nm.

Rijd in ruimte

De stad is overbelast en druk; de Honda e is volledig het tegenovergestelde.

Stap in het ruime interieur van de Honda e en u bent meteen afgesloten van de drukte. Het is een kalme en serene omgeving, zoals een lounge, met een licht en luchtig interieur.

Voldoende ruimte

Er is ook geen centrale console, dus voelt het interieur nog breder aan. Als u op de comfortabele stoelen gaat zitten en het brede instrumentenpaneel in u opneemt, voelt het alsof u aan een soepele ruimtereis begint.

Passagierscomfort

De Honda e heeft een zeer ruim interieur dat bij iedereen past. De zitplaatsen achter bieden uw passagiers uitstekende beenruimte. De Honda e is een van de ruimste auto’s in de categorie kleine auto.

De vijf kleuren van de Honda e:

1. Crystal Blue Metallic – 2. Platinum White Pearl – 3. Modern Steel Metallic – 4. Charge Yellow – 5. Crystal Black Pearl