Onze vestigingen

 1. Auto HerVen Den Bosch
  's-Hertogenbosch
  Balkweg 8
  5232 BV 's-Hertogenbosch
  Tel 073 6441111
  Route en openingstijden
 2. Auto KraaiVen Tilburg
  Tilburg
  Kraaivenstraat 30-B
  5048 AB Tilburg
  Tel 013 5215959
  Route en openingstijden

OP NAAR DE VOLGENDE 35 JAAR!

35 jaar geleden werd er een voorzichtig begin gemaakt met het op de kaart zetten van Honda hier in Midden-Brabant. Begonnen in Oisterwijk, de toevoeging van Den Bosch en uiteindelijk de overstap van Oisterwijk naar Tilburg. En dat allemaal met trouwe werknemers, zoals Paul Brekelmans en Casper de Jong  in Tilburg en John Jansen in Den Bosch. Voor u, als trouwe klant, zeker bekende gezichten. 35 jaar later is Honda in Midden-Brabant duidelijk op de kaart gezet.

Dat niet alles van een leien dakje ging in die 35 jaar is een understatement. Ook in de jaren ’93-’94 hebben we neerwaartse golfbewegingen van de economie meegemaakt. Nog groter probleem toen was dat de modellen niet altijd aansloten op de vraag van de markt. Dan heb je als autodealer zeker een zware ‘car’ te trekken. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel, we hebben er veel van geleerd en steken juist nu, in deze economisch grillige tijd, met kop en schouders boven de markt uit. Met techniek, duurzaamheid, design heeft Honda geschiedenis geschreven: met o.a. de 16 Valve, vierwielsturing, V-TEC, Double Wishbone en natuurlijk de Hybride modellen. Ons succesvolle antwoord op het huidige energie- en milieuvraagstuk. Kortom, Honda is zijn tijd al heel lang ver vooruit. Auto KraaiVen en Auto HerVen kunnen samen met Honda de volgende 35 jaar in!

Maar daarbij hebben we u ook nodig. Onze klanten, daar draait alles om. U bleef ons en Honda trouw, dank daarvoor. En wanneer u pas onlangs bent overgestapt, dan zegt u misschien nu al: “Dat had ik jaren eerder moeten doen.” Wij doen het al 35 jaar, trouw zijn aan Honda, en hopen dat er nog vele jaren mogen volgen. Wij zijn er klaar voor, klaar voor de toekomst met alle ups en downs die er vast gaan komen, maar we hebben er vertrouwen in. U toch ook?

Geert van de Ven
Directeur / Eigenaar
Tilburg en Den Bosch

Beoordeel onze vestigingen

Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en uw ideeën over Auto KraaiVen - Auto HerVen dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons beoordeelt!