Uw mening telt

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Auto KraaiVen Tilburg
Average rating:  
 24 reviews
by Anthony on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Beurt + APK

Vanmorgen auto weggebracht voor grote beurt en APK.
Werd gebeld dat ik maar 5.000km had gereden afgelopen jaar en dat in dit geval een grote beurt niet nodig was. Kleine beurt was afdoende.
Erg goede service, er niet op uit om geld uit zakken van klanten te kloppen. Complimenten!

by Sander on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Aanschaf CR-V

Fantastische CR-V aangeschaft bij de jongens van Kraaiven. 2e keer dat ik hier een Honda heb gekocht en wederom erg fijn geholpen met fantastische service! Op naar veel km en wellicht tot de volgende Honda!

by Piet van den Boomen on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: occasion aankoop

Mijn leven lang (ben nu 67) diverse merken occasions gereden. Afgelopen 10 jaar een Honda Civic die al die jaren in onderhoud is geweest bij auto Kraaiven. Tot mijn volle tevredenheid. En al die jaren geen vreemde of buitensporige mankementen. Met inmiddels meer dan 300.000 km op de teller en met de wens van buitenlandreizen was het verstandig naar een jongere occasion om te zien. Graag weer Honda als dat zou kunnen! Maar ja, wél een caravantrekker gewenst, zo milieuvriendelijk als mogelijk en betaalbaar. En dat is gelukt! De aanvankelijke vraagprijs was aan de hoge kant vond ik, maar dankzij genereuze inruilprijs kon die hobbel prima genomen worden. En verder geen lijken in de kast zoals extra afleverkosten, garantiekosten, kosten voor grote beurt en APK. Ik heb een buitengewoon prettig gevoel overgehouden aan de "koop-onderhandelingen". Ik weet waar ik mijn nieuwe occasion de komende jaren voor onderhoud aanbied.

by Anita Siau van Leeuwen on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Auto inruilen

Net mijn nieuwe auto gekocht , hij is van Valentine met weinig km , en ik blijf HONDA rijden ,
aan alle medewerkers in Tilburg weer bedankt voor de service en op naar de volgende kilometers.

Groetjes Anita

by H.Appeldoorn on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Onvoldoende rem berijk.

Geachte heer van de Ven ,Casper de Jong en vergeet niet de monteur
Hartelijk dank voor de passende oplossing van de Honda 23 sept
Zeer tevreden na het herstel een ongekend rustgevend rijgedrag en veiligheid
Nogmaals hartelijk dank.

by Tjhoen Oei on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Bergroute met de Civic 2017

Wij hebben om de beurt gereden tussen Cochem en Trier langs de Moezel en binnendoor via de bergroute. Onze Honda Civic 1.0-VTEC 2017 Premium rijdt fijn en stabiel, laat zich gemakkelijk en direct sturen door de haarspeldbochten met een verbruik van 1:15/16. Het is een ruime en comfortabele wagen. Hij reageert wel wat trager op het gaspedaal bij het starten vergeleken met de hybride motor van onze eerdere Honda Jazz Elegance

by Rene pijnenburg on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Bijpraten

Zojuist terug van weekje winterberg met de civic hybride,goed doorgereden 140/150 km/u en veel bergjes genomen,redelijk wat toeren van de cvt maar alweer het verbruik niet onder de 1 op 17 gekregen.kortom honda=goede auto,dwz,gaat niks kapot,rammelt niks en blijft zuinig rijden!alleen tanken en ruitensproeier bijvullen,andere vloeistoffen,olie etc verbruikt hij natuurlijk niet.

by L.T. Oei on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Inruil Jazz Elegance met Civic Premium 2017

Deze Honda Civic 1.0 i-VTEC 2017 Premium met een splinternieuwe motor (1 l turbo 129 pk, 0-100 km in 11 ses.) en design is onze twaalfde Honda en de zesde bij Auto Kraaiven Tilburg gekocht. Deze Civic 2017 is ruim (4518 x 1799 x 1434 mm) met een wielbasis van 2697 mmm, comfortabel, stuurt fijn en scherp (2,2 stuurrwentelingen bij een draaicirkel van 11 m) en rijdt zuinig (gemiddeld 1:18/19. Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke en persoonlijke contacten die de eigenaar en alle medewerkers ons bieden, ook met goede zorg van de monteurs. Ik rijd graag 60 km van huis hiervoor. Chapeau! Zeer aan te bevelen autobedrijf
Verder succes toegewenst na het 25 j jubileum.

by Clara Burgman on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Onderhoud

Het is altijd perfect in orde! Groot compliment! Ik kan mij geen betere garage wensen. Iedereen is altijd even vriendelijk en servicegericht. Het bedrijf ziet er prachtig en schoon uit en iedereen wordt gastvrij ontvangen.
De monteurs werken heel nauwkeurig en anticiperend, dit voelt veilig en is kostenbesparend. Ik kan vertrouwen op mijn auto, omdat hij zeer goed onderhouden wordt! Vaste medewerkers die hun klanten goed kennen. Er heerst een heel fijne sfeer in het bedrijf!
Dit alles al 30 jaar lang! Een grote zorg minder met deze geweldige dealer! Daarom rijd ik nog steeds HONDA, ook al woon ik nu op afstand. Het is mij alles waard!

by H. Wolfs on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Nieuwe auto

Langs deze weg willen wij u gelukwensen met het geweldige team dat bij auto Kraaiven werkzaam is. Het is onze zoveelste nieuwe Honda die wij nu rijden en het is een fantastische auto en rijdt geweldig maar, daar gaat het nu niet om. Het belangrijkste is de eigenaar en het team dat daar achter staat en die verantwoordelijk zijn voor het functioneren van zo'n bedrijf. Nog nooit zijn wij met een of andere smoes afgescheept, maar altijd leuk (met koffie) ontvangen en met een lach geholpen door het overigens zeer deskundige personeel. En het maakt niet uit wie je helpt, of het nou Paul, Rick, Casper of jijzelf is, het is altijd een genot om bij jullie zaak binnen te komen. Ook de monteurs Johan, Joshua en Nigel wil ik even noemen want die hebben ons laatst ook erg vriendelijk geholpen.
En wij zijn niet de enige. Vanmorgen stonden we geparkeerd naast een identieke auto en spraken de bestuurster even en die vertelde hetzelfde verhaal, alleen maar lof voor het personeel (en omdat een dame was vooral over Paul), maar kortom, blijf zo vooral doorgaan.

Groetjes,

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»