Uw mening telt

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Oostendorp voorheen Auto Kraaiven
Average rating:  
 35 reviews
 by Conny Bergsma
Reden bezoek: Telefonisch

Fantastisch geholpen. Hier ging het om een radio code.
We kregen alle hulp en tijd van een zeer behulpzame en vriendelijke medewerker.
Een dikke 10 , in het verleden ook al ontzettend goede ervaring
gehad bij Honda Kraaiven. Top bedrijf.

 by Hans en Jolanda van Breugel
Reden bezoek: Kijken naar een nieuwe Honda Jazz en meteen gekocht !!

We zagen de auto online staan meteen besproken met Mitchel dat we konden komen kijken en meteen verkocht goede inruil prijs van Paul en Mitchel op onze oude Honda Jazz en nu een prachtige nieuwe Honda Jazz onze 5e Honda die we hier gekocht hebben en SUPER goed adres met super goeie garantie en monteurs we zijn hier bijna 25 jaar klant !!!

 by Cosmin
Reden bezoek: Auto gekocht

Mitchel,bedankt voor alles.Top geregeld.Super blij mee!👍🏻

 by Jack de kroon
Reden bezoek: Proefrit

Proefrit gemaakt in de nieuwe Civic omdat ik ook al een aanbieding had van een andere Honda dealer, maar Mitchel kwam met zo’n prachtig aanbod en het snel leveren (juli2023) van mijn nieuwe Civic daar kon en wilde ik geen nee tegen zeggen. Ik had overigens bij hun ook de proefrit gemaakt. Mitchel heeft daarna voor mij alles in orde gemaakt terwijl ik op vakantie was. Top geregeld Mitchel

 by Ruud Wagenaar
Reden bezoek: Oriënteren

Afgelopen zaterdag proefrit gemaakt in Honda CRV HYBRYD bij van Kraaiven omdat ik me aan het oriënteren ben voor een opvolger. Super goed, professioneel en vriendelijk geholpen door Mitch en Casper. Proefrit was een feestje en een prachtige beleving. Wat is de technologie weer vooruit gegaan in 20 jaar zeg. Nu kijken of de onderhandeling succesvol gaat worden. Spannend… Dank jullie wel team Kraaiven.

 by M.Bakker
Reden bezoek: Inruil auto en nog veel meer!

Op 20 mei dit jaar met mijn zwarte Civic naar de garage in Tilburg voor een beurt en Apk.
Daar werd ik door Mitchel aangesproken met de vraag of ik geen belangstelling zou hebben de Civic in te ruilen voor de nieuwe HRV hybride, de Advance Style.
Kompleet overrompeld door dit voorstel gaan nadenken en gaan onderhandelen met genoemde heer...het bod voor de inruil was prima, de vragen allemaal beantwoord en de deal was na enkele dagen gemaakt. Wel was het even wachten met het omruilen, daar de HRV een demo was. Maar op 16 juli was dat zo ver. En wat een heerlijke auto is die HRV met zijn 2 elektromotoren en zuinigheid. Ik ben zo blij en trots met deze mooie bolide!
Het meeste blij ben ik met de service van deze Honda dealer en de mensen die daar werken: fantastische monteurs die weten wat ze doen, Paul en Casper de vriendelijkheid zelve en regelen alles voor je en natuurlijk die superaardige Mitchel....wat een goeie verkoper is dat. Dhr. Van de Ven kan trots zijn op zo,n team. Mitchel heeft me onlangs nog geholpen met de navigatie goed in te stellen en nog wat bruikbare tips te geven. Top jongens, zo,n garage adviseer ik iedere autobezitter aan. Ik hoop nog veel zaken te doen daar en een lekker kopje koffie te drinken...ga zo door!
Mariëtte.

 by J.P. Spa
Reden bezoek: Spontane storing aan electronica HRV

Paul, hartelijk dank voor de service. We zijn erg prettig geholpen.

Na een onvoorziene en niet verwachtte storing aan onze HRV de dichtstbijzijnde Honda dealer gebeld, Auto Kraaiven. Vanaf het eerste contact tot aan het moment dat we bij de garage wegreden hebben we een goed en positief beeld van jou en Honda Kraaiven overgehouden.

Bij de meeste Honda dealers zijn we in het verleden goed geholpen, maar deze korte ervaring springt er wel in positieve zin uit.

Top!

 by Kenneth Knubben
Reden bezoek: Aankoop nieuwe Honda CRV

Mooie Honda CR-V hybrid gekocht. Goede inruil prijs terug gekregen voor mijn auto. Vriendelijk personeel goed en eerlijk advies. Kom hier graag terug

 by Martijn Broer
Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Aantal weken geleden afspraak gemaakt met Mitchel om een proefrit te maken in een Honda HRV en een Civic, van te voren al app en telefonisch contact met hem gehad wat gelijk al een goed gevoel gaf.
Bij aankomst gelijk zeer vriendelijk ontvangen. Uiteindelijk hebben we een deal gesloten om de Honda Civic te kopen.
Wij hadden ons zoontje meegenomen en die wilde graag boven in de showroom kijken, op dat moment waren wij in gesprek met Mitchel maar een collega van hem nam de tijd om met ons zoontje boven te gaan kijken.
Zaterdag 23 april hebben we de nieuwe auto (Honda Civic) voor mij vrouw opgehaald, wederom zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen.
van de week hadden we toch een paar vraagjes en ook na de aankoop van de auto neemt Mitchel de tijd via de app je vragen netjes te beantwoorden.
Heel eerlijk ben in het verleden regelmatig bij diverse dealers geweest in onze regio Rotterdam en daar kunnen ze nog wel wat van Honda Kraaiven leren hoe je met klanten omgaat.
Wij gaan hier ook zeker terugkomen voor het onderhoud van onze auto (ook als is het een klein uurtje rijden).
Wij willen Mitchel en ook zijn collega's bedanken voor de gastvrijheid!

 by M. van Overdijk
Reden bezoek: Kapotte uitlaat

Wederom een geweldige service! Paul is speciaal voor mij de nieuwe uitlaat gaan halen, zodat ik niet al te lang hoefde te wachten👍🏻
Bij de onderhoudsbeurten ook nooit onnodige reparaties of kosten, alles in goed overleg.
Zeer dankbaar en blij hierom!
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!
Complimenten!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»