Uw mening telt

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Auto KraaiVen Tilburg
Average rating:  
 27 reviews
by Martijn Broer on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Aantal weken geleden afspraak gemaakt met Mitchel om een proefrit te maken in een Honda HRV en een Civic, van te voren al app en telefonisch contact met hem gehad wat gelijk al een goed gevoel gaf.
Bij aankomst gelijk zeer vriendelijk ontvangen. Uiteindelijk hebben we een deal gesloten om de Honda Civic te kopen.
Wij hadden ons zoontje meegenomen en die wilde graag boven in de showroom kijken, op dat moment waren wij in gesprek met Mitchel maar een collega van hem nam de tijd om met ons zoontje boven te gaan kijken.
Zaterdag 23 april hebben we de nieuwe auto (Honda Civic) voor mij vrouw opgehaald, wederom zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen.
van de week hadden we toch een paar vraagjes en ook na de aankoop van de auto neemt Mitchel de tijd via de app je vragen netjes te beantwoorden.
Heel eerlijk ben in het verleden regelmatig bij diverse dealers geweest in onze regio Rotterdam en daar kunnen ze nog wel wat van Honda Kraaiven leren hoe je met klanten omgaat.
Wij gaan hier ook zeker terugkomen voor het onderhoud van onze auto (ook als is het een klein uurtje rijden).
Wij willen Mitchel en ook zijn collega's bedanken voor de gastvrijheid!

by M. van Overdijk on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Kapotte uitlaat

Wederom een geweldige service! Paul is speciaal voor mij de nieuwe uitlaat gaan halen, zodat ik niet al te lang hoefde te wachten👍🏻
Bij de onderhoudsbeurten ook nooit onnodige reparaties of kosten, alles in goed overleg.
Zeer dankbaar en blij hierom!
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!
Complimenten!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

by Jan van Doorenmalen , uit Breukelen on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: storing bandenspanningssysteem - lampje brandt

De werkplaats was al gesloten. In de showroom waren er nog mensen. Na uitleg van wat er aan de hand was, was men direct bereid om het probleem -- na opening van de werkplaats -- effectief en snel op te lossen. Service met een grote S. Deze dealer is een Sieraad van de Honda-organisatie ! D.D.2-3-2-22.

by Anthony on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Beurt + APK

Vanmorgen auto weggebracht voor grote beurt en APK.
Werd gebeld dat ik maar 5.000km had gereden afgelopen jaar en dat in dit geval een grote beurt niet nodig was. Kleine beurt was afdoende.
Erg goede service, er niet op uit om geld uit zakken van klanten te kloppen. Complimenten!

by Sander on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Aanschaf CR-V

Fantastische CR-V aangeschaft bij de jongens van Kraaiven. 2e keer dat ik hier een Honda heb gekocht en wederom erg fijn geholpen met fantastische service! Op naar veel km en wellicht tot de volgende Honda!

by Piet van den Boomen on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: occasion aankoop

Mijn leven lang (ben nu 67) diverse merken occasions gereden. Afgelopen 10 jaar een Honda Civic die al die jaren in onderhoud is geweest bij auto Kraaiven. Tot mijn volle tevredenheid. En al die jaren geen vreemde of buitensporige mankementen. Met inmiddels meer dan 300.000 km op de teller en met de wens van buitenlandreizen was het verstandig naar een jongere occasion om te zien. Graag weer Honda als dat zou kunnen! Maar ja, wél een caravantrekker gewenst, zo milieuvriendelijk als mogelijk en betaalbaar. En dat is gelukt! De aanvankelijke vraagprijs was aan de hoge kant vond ik, maar dankzij genereuze inruilprijs kon die hobbel prima genomen worden. En verder geen lijken in de kast zoals extra afleverkosten, garantiekosten, kosten voor grote beurt en APK. Ik heb een buitengewoon prettig gevoel overgehouden aan de "koop-onderhandelingen". Ik weet waar ik mijn nieuwe occasion de komende jaren voor onderhoud aanbied.

by Anita Siau van Leeuwen on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Auto inruilen

Net mijn nieuwe auto gekocht , hij is van Valentine met weinig km , en ik blijf HONDA rijden ,
aan alle medewerkers in Tilburg weer bedankt voor de service en op naar de volgende kilometers.

Groetjes Anita

by H.Appeldoorn on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Onvoldoende rem berijk.

Geachte heer van de Ven ,Casper de Jong en vergeet niet de monteur
Hartelijk dank voor de passende oplossing van de Honda 23 sept
Zeer tevreden na het herstel een ongekend rustgevend rijgedrag en veiligheid
Nogmaals hartelijk dank.

by Tjhoen Oei on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Bergroute met de Civic 2017

Wij hebben om de beurt gereden tussen Cochem en Trier langs de Moezel en binnendoor via de bergroute. Onze Honda Civic 1.0-VTEC 2017 Premium rijdt fijn en stabiel, laat zich gemakkelijk en direct sturen door de haarspeldbochten met een verbruik van 1:15/16. Het is een ruime en comfortabele wagen. Hij reageert wel wat trager op het gaspedaal bij het starten vergeleken met de hybride motor van onze eerdere Honda Jazz Elegance

by Rene pijnenburg on Auto KraaiVen Tilburg
Reden bezoek: Bijpraten

Zojuist terug van weekje winterberg met de civic hybride,goed doorgereden 140/150 km/u en veel bergjes genomen,redelijk wat toeren van de cvt maar alweer het verbruik niet onder de 1 op 17 gekregen.kortom honda=goede auto,dwz,gaat niks kapot,rammelt niks en blijft zuinig rijden!alleen tanken en ruitensproeier bijvullen,andere vloeistoffen,olie etc verbruikt hij natuurlijk niet.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»