Responsief, soepel, efficiënt. Dat zijn drie van de voordelen die u zult ervaren met de volledig nieuwe CR-V Hybrid. De intelligente, zeer geavanceerde hybride aandrijflijn biedt een naadloze, aangename rijervaring tijdens iedere rit.

Weer een mijlpaal voor de Honda CR-V.

De i-MMD (intelligente Multi-Mode Drive)-technologie levert uitstekende prestaties en een uitmuntende efficiëntie. Door de aerodynamische lijnen rondom een volledig nieuw chassis is deze CR-V van de vijfde generatie een SUV voor echte autoliefhebbers. Eenmaal in de auto vindt u een luxe, geraffineerd interieur met de nieuwste rijhulpmiddelen en infotainment, naast het comfort, de ruimte en de veelzijdigheid waar de CR-V bekend om staat.

De auto heeft een 2.0 liter Atkinson-benzinemotor en twee elektrische motors, een elektrische aandrijfmotor en een elektrische generator, voor optimale prestaties in benzinemodus of in elektrische of hybride modus. De CR-V gebruikt geen conventionele transmissie, maar is uitgerust met een enkele, vaste versnelling, om de bestuurder een soepel gevoel van vermogen en vertrouwen te geven: dit is een hybride die u kunt voelen. Het intelligente Multi-Mode Drive-systeem biedt altijd uitstekende prestaties en zuinigheid.

De i-MMD-technologie zorgt ervoor dat de auto altijd zijn energie zo efficiënt mogelijk gebruikt. Dat wil zeggen dat de CR-V Hybrid naadloos schakelt tussen de drie rijmodi: Electric Drive, Hybrid Drive en Engine Drive. Bij het wegrijden in de modus Electric Drive geeft de auto een waarschuwingssignaal, zo stil is deze auto. U kunt de rijtijd in Electric Drive in bepaalde rijomstandigheden nog handmatig verlengen door op het dashboard op de EV Mode-knop te drukken. Als u een dynamischer rijgevoel zoekt, biedt de Sport Mode een actievere rijervaring.

Wanneer u de deur opent, straalt de pure luxe u tegemoet.

Eenmaal binnen ervaart u direct de ruimte en het comfort die uniek zijn voor de CR-V. U zult het bijna niet kunnen laten stilletjes weg te rijden om van de rijervaring te genieten.

Bladeren door de Driver Information Interface is kinderspel met de op het stuurwiel gemonteerde duimknoppen of via spraakbesturing, met keuze uit tal van functies, waaronder: weergave van sms’en en e-mails, audio-informatie, contacten in telefoonboek en zelfs intelligente onderhoudsinformatie over het voertuig.

De vijfde generatie Honda CR-V heeft een onderscheidend ontwerp: een strakke eenvoud die ontworpen is om zowel stijlvol als functioneel te zijn. Met dit ontwerp wordt onder andere de luchtstroom onder het carrosserie beperkt, wat het brandstofverbruik verlaagt, de luchtweerstand minimaliseert en de geluidsproductie beperkt. Los van de functionele overwegingen, zorgt dit ontwerp er ook voor dat de Honda CR-V Hybrid overal opvalt.

Wilt u meer te weten komen over de Honda CR-V hybride? Kom langs in onze showroom of laat u overtuigen met een proefrit!