De zekerheden van Honda Selecties

Koopt u een Honda occasion met het Honda Selecties label, dan bent u verzekerd van gegarandeerd rijplezier zonder verrassingen.
 • 84 maanden / 7 jaar garantie op onze nieuwe modellen.
  De garantie op onze nieuwe modellen duurt 84 maanden / 7 jaar of tot wel 140.000 kilometer*. Alle reparaties die onder de Honda selecties garantie vallen, worden volledig vergoed. Dit geldt uiteraard alleen voor de Honda occasions die door ons zijn geselecteerd en waarbij u ervoor kiest deze, gedurende de periode van uw gebruik, bij onze dealerbedrijven exclusief te laten onderhouden en te laten herstellen van onverhoopte schade’s.
 • Tot 48 maanden / 4 jaar garantie op onze occasion modellen.
  De garantie op onze occasions heeft een duur tot maximaal 48 maanden / 4 jaar na aflevering of tot wel 80.000 kilometer*. Alle reparaties die onder de Honda selecties garantie vallen, worden volledig vergoed. Dit geldt uiteraard alleen voor de Honda occasions die door ons zijn geselecteerd en waarbij u ervoor kiest deze, gedurende de periode van uw gebruik, bij onze dealerbedrijven exclusief te laten onderhouden en te laten herstellen van onverhoopte schade’s.
 • Welke Honda Selecties labels gebruiken wij op onze occasion modellen?
  Hieronder vind u de Honda Selecties labels die wij gebruiken op onze occasion modellen. Welk label bij welke auto hoort vind u op onze website op de pagina van de auto of in onze showroom op de prijskaart van de auto.
Welman-Selecties-1-jaar 12 maanden Honda Selecties garantie met een maximum van 20.000 kilometer bovenop de huidige kilometerstand.
Welman-Selecties-2-jaar 24 maanden Honda Selecties garantie met een maximum van 40.000 kilometer bovenop de huidige kilometerstand.
Honda-Selecties-4-jaar-gif 48 maanden Honda Selecties garantie met een maximum van 80.000 kilometer bovenop de huidige kilometerstand.

 

Welke extra’s horen bij de Honda Selecties

 • 24/7 Honda Assistance.
  De Honda Assistance zit 5 jaar standaard op alle nieuw geleverde modellen van Honda. U kunt in heel Europa gebruik maken van deze service, 24 uur per dag en 7 dagen per week staan zij voor u klaar.
 • Nieuwe APK bij een occasion.
  Als u een auto koopt met Honda selecties, dan zorgen wij ervoor dat deze auto perfect in orde is. Daarbij hoort dan natuurlijk ook dat er, indien nodig, een nieuwe APK op word afgegeven.
 • Reconditionering.
  Voordat wij de auto aan u afleveren zorgen wij er natuurlijk voor dat uw nieuwe auto er piek fijn uit ziet, hij word dan ook van binnen en buiten helemaal gepoetst.
 • Gratis vervangend vervoer.
  Wij kunnen ons voorstellen dat u na de aankoop van uw Honda, deze dan ook graag bij ons brengt voor het jaarlijks onderhoud. Daarom krijgt u dan ook exclusief gratis vervangend vervoer bij ons. Wij hebben diverse voertuigen en zelfs een fiets ter beschikking, zo hebben wij altijd een oplossing voor u.
 • 120+ puntencheck.
  De Honda Selectie occasion is voor aflevering gecontroleerd op meer dan 120 essentiële punten. Hiermee voldoet de Honda occasion aan de strenge selectie normen.
 • Gratis zomer en winter inspectie.
  Als de winter in aantocht is of de vakantie weer voor de deur staat, wilt u altijd dat uw auto helemaal in orde is. Hiervoor organiseren wij de Gratis Winterinspectie en Zomerinspectie dagen, wij zorgen er tijdens deze dagen voor dat u weer met een gerust hart de weg op kunt.
 • BOVAG.
  Als Bovag bedrijf hanteren wij natuurlijk deze kwaliteitsnorm.

Logo-BOVAG-Garantie

Of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op en informeer bij een van onze verkopers.